Ζεστή ελληνική φιλοξενία, καλό φαγητό,
άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα

Το Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Adams Hotel & Suites βρίσκεται στην είσοδο της όμορφης Πάργας, μια μαγική πόλη στην «καρδιά» της Ηπείρου με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, τους Παξούς & τους Αντίπαξους, με καταγάλανα νερά, που σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν επίγειο παράδεισο.

 

Μια οικογενειακή επιχείρηση που υπάρχει και λειτουργεί από το 1989 με 13 δωμάτια αρχικά σαν ενοικιαζόμενα την εποχή αυτή. Ακολούθησαν διάφορες ανακαινίσεις με τελευταία και μεγαλύτερη αυτή το 2014-2016 η οποία περιείχε ολική κατεδάφιση και ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων κλασικού τύπου. Όλα αυτά τα χρόνια η καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας, μας βοήθησαν στη δημιουργία του ολοκαίνουργιου και καλαίσθητου ξενοδοχείου Adams Hotel & Suites στην Πάργα.

 

Το ξενοδοχείο σήμερα διαθέτει 51 δωμάτια και Σουίτες πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή. Μέσα σε ένα γραφικό τοπίο κοντά στις 2 κεντρικές παραλίες της Πάργας Κρυονέρι και Πίσω Κρυονέρι. Συνδυάζοντας τη ζεστή ελληνική φιλοξενία, το καλό φαγητό, την άμεση εξυπηρέτηση και τη ποιότητα, το ξενοδοχείο Adams Hotel αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν μια ήρεμη και ποιοτική διαμονή στη Πάργα.

 

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων/scooter/σκάφος, εκδρομές, mini bus service και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο διατίθενται κατόπιν σχετικής αίτησης.